Login

Koen Maerevoet Managing Partner KPMG Belastingconsulenten en Juridische Adviseurs


Vanaf 1 oktober 2011 heeft Koen Maerevoet de leiding van KPMG Belastingconsulenten en Juridische Adviseurs overgenomen van Paul Op de Beeck die Managing Partner van het kantoor was sinds juli 2006.
Paul Op de Beeck zal zich verder toeleggen op het adviseren van ondernemingen in de bank- en financiële sector en zich tevens verdiepen in de fiscale problematiek van investeringsstromen naar ons land.

 

Paul Op de Beeck is Tax Partner bij KPMG Belastingconsulenten en Juridische Adviseurs sinds 1998 en Managing Partner sinds 2006. Hij is licenciaat in de Rechten (K.U.Leuven, 1984) en gegradueerde in de Fiscale Wetenschappen (Fiscale Hogeschool, 1986).

 

Koen Maerevoet is Tax Partner bij KPMG Belastingconsulenten en Juridische Adviseurs sinds 1998 en verantwoordelijke van het sectorteam Real Estate & Infrastructure. Als lid van het Global International Tax Team heeft Koen uitgebreide ervaring op het vlak van internationale fiscaliteit, vastgoed en leasing. Hij is licenciaat Rechten (K.U.Leuven 1985) en behaalde een speciale licentie Fiscaliteit en Boekhoudkundig Onderzoek aan de Vlerick Management School (1986).


2912 keer bekeken
Favoriete tweets van TaxWorld