Login

Productmanager Training Tax & Accounting


Elke dag neem je als professional belangrijke beslissingen. Voor je eigen zaak of je organisatie, voor je klanten, voor jezelf. Met meer dan 1500 gespecialiseerde opleidingen helpt Kluwer Opleidingen je de juiste beslissingen nemen en stimuleren we je groei. We bieden opleiding, training, coaching, leeradvies en leerondersteuning.


Kluwer Opleidingen behoort tot Wolters Kluwer (België), marktleider in oplossingsgerichte software, e-tools, opleidingen, boeken en magazines voor professionals. Wolters Kluwer België maakt deel uit van de internationale Wolters Kluwer groep.


Kluwer Opleidingen versterkte in 2008 zijn eigen fiscale opleidingsaanbod voor boekhouders en accountants met de overname van Fiscaal Informatief, en in 2014 dat voor zelfstandige bank- en verzekeringsagenten met de overname van Van Belleghem Opleidingen. Voor de verdere uitbouw van het Tax & Accounting vakdomein zoeken we een Productmanager:

 

 

Taken / Verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor de Tax & Accounting actualiteitsopleidingen voor de verschillende Finance, Tax & Accounting doelgroepen in de Belgische markt. Je volgt trends en ontwikkelingen op de voet op voor alle deel-expertisedomeinen: vennootschapsbelasting, personenbelasting, IAS/IFRS, BTW, … en kunt heel snel de impact ervan voor je klanten inschatten.

Als rasechte netwerker sta je hiervoor regelmatig in contact met fiscale specialisten, auteurs, beleidsmakers en docenten.
Bedoeling is te anticiperen op opleidingsnoden en flexibel de snelwijzigende tax context en know-how om te zetten in nieuwe productontwikkeling en content marketing acties. Je zet razendsnel nieuwe topics in de markt, en informeert aldus over actuele wijzigingen op maat van elke doelgroep.


Je schrijft artikels en blogs als onderdeel van de content marketing strategie.


Je staat samen met je collega’s in voor de vermarkting van de programma’s via het beheer van goede relaties met interne en externe partners. Je gaat actief zoeken naar commerciële en inhoudelijke partners. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de begroting, het beheer van het budget en de kosten en projecten binnen jouw domein. Je rapporteert hiervoor aan de Business Manager.

 

 

Wie wij zoeken:

 • Je hebt een fiscale / boekhoudkundige background.
 • Je hebt minimum 5 jaar werkervaring als Fiscalist, Accountant, … bij voorkeur in een beleidsmatige functie.
 • Je hebt een sterke basiskennis van alle deeldomeinen van Finance, Tax en Accounting.
 • Je bent sociaal en commercieel ingesteld: een rasechte netwerker die graag contacten legt met beïnvloeders en beleidsmakers, alsook met sprekers en klanten tijdens en na de opleidingen.
 • Je hebt een sterk ondernemersprofiel met voldoende productmanagement- en marketinginzichten.
 • Je bent een snelle denker en doener; je bent competitief en houdt ervan om “de eerste te zijn” om met een kwalitatief aanbod op de markt te komen.
 • Je schrijft vlot en bent graag actief op sociale netwerken.
 • Je bent een harde werker die houdt van vrijheid en zelfstandigheid in je werkschema. Onregelmatige uren en dagen vormen voor jou geen probleem.

 

 

Wat wij bieden:

Een uitdagende functie bij Kluwer Opleidingen, marktleider op vlak van training en ontwikkeling en verkozen tot “Best Learning & Development Company”:

 • Een aantrekkelijk salarispakket
 • Hospitalisatie- en groepsverzekering
 • Bedrijfswagen
 • Een ruim aanbod aan opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een ruim aantal vakantiedagen
 • Een flexibele uurregeling
 • Bedrijfsrestaurant en maaltijdcheques


 

Ben jij klaar om ons professionele team te versterken? Ben je benieuwd of het klikt tussen jou en Wolters Kluwer? Aarzel niet en solliciteer meteen online via www.wolterskluwer.be/jobs t.a.v. Hanne Van Houtte


5047 keer bekeken
Favoriete tweets van TaxWorld