Login

Dossierbeheerder .


 

 SBB14 

 

 

 

 

 

Dossierbeheerder Diksmuide


Kantoor Diksmuide

SBB Accountants & Adviseurs

SBB Accountants & Adviseurs is het grootste Vlaamse accountants- en adviesbureau met ruim 30 kantoren en maar liefst 400 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 20.000 ondernemers, vrije beroepen en vzw's, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben ambitie en werken voortdurend verder aan onze volgehouden groei.Functieomschrijving:


Als  dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van land- en tuinbouwers waarin je zelf een aantal opdrachten uitvoert, maar zoveel opdrachten als mogelijk delegeert aan kantoormedewerkers. Je wordt één van de gezichten van SBB die de doelgroep proactief benadert en deskundig begeleidt. De klant rekent op je als vertrouwensfiguur die meedenkt en zijn cijfers laat spreken. Verder vervul je de rol van ambassadeur voor de ganse SBB-dienstverlening.


Profiel:

  • Je bent in het bezit van een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of je hebt een masterdiploma in een economische richting .
  • Je beschikt over minimum 7 jaar ervaring in een accountantskantoor.
  • Vertrouwd zijn met het land- en tuinbouwmilieu is belangrijk.
  • Kennis van randwetgeving landbouw is een pluspunt.
  • Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld.Aanbod:


SBB biedt je een interessante job met een bediendecontract van onbepaalde duur waarbij je de kans krijgt om je professioneel te ontwikkelen in een dynamische organisatie. Maar meer nog dan dit krijg je een aantrekkelijk salaris met een uitgebreid pakket extralegale voordelen en een ruim aanbod aan opleidingen. Doorgroeien is zeker een optie.

Voor accountants met een eigen klantenportefeuille kan een oplossing geboden worden.

 

Contact:

http://www.jobat.be/nl/jobdetail/jobsolicitation.aspx?jobid=960912&utm_source=taxworld&utm_medium=jobs&utm_campaign=partner


 

 


2074 keer bekeken
Favoriete tweets van TaxWorld