Login

BTW-adviseur .


SBB Acc Adv

 

 

 

BTW-adviseur

Regio Antwerpen

SBB Accountants & Adviseurs is het grootste Vlaamse accountants- en adviesbureau met maar liefst 30 kantoren en meer dan 400 medewerkers. Wij bieden ondernemende mensen uit alle sectoren een volledige begeleiding inzake accountancy en garanderen kwaliteitsvol fiscaal, juridisch en milieu-advies. Daarbij staan een gedegen sectorkennis en een persoonlijke service centraal. Wij hebben stevige ambities en werken voortdurend verder aan onze volgehouden groei.

Functieomschrijving:

 In deze functie ben jij dé BTW-specialist binnen de regio, met een stevige kennis van de nationale en internationale BTW-materie. Je ondersteunt de dossierbeheerders in onze kantoren maar ook onze klanten bij al hun BTW-vragen. Je past je doorgedreven kennis op een gestructureerde, klantgerichte en praktische wijze toe en kan ze ook overdragen aan anderen. Je geeft frequent interne en externe opleidingen over de BTW-materie. Je werkt nauw samen met de collega-adviseurs in een multidisciplinair teamverband. Je houdt er daarom ook van de brug te slaan naar andere fiscale vakgebieden, en deze mee op te volgen. Je gaat regelmatig ter plaatse in de kantoren van je regio.

 


Profiel:

  • Master TEW optie accountancy-fiscaliteit, Handelswetenschappen of Rechten,
    of Bachelor accountancy met relevante ervaring
  • Een 5-tal jaren relevante ervaring, in consulting en/of vanuit de bedrijfspraktijk
  • Je kan uitstekend de BTW-complexiteit helder communiceren naar collega’s en klanten.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je houdt ervan om advies en training te geven.
  • Permanente scholing vind je evident.Aanbod:
SBB biedt je een interessante job met een bediendecontract van onbepaalde duur waarbij je de kans krijgt om je professioneel te ontwikkelen in een dynamische organisatie. Op termijn doorgroeien tot senior dossierbeheerder is zeker een optie, net zoals we positief staan tegenover een IAB-stage. Ook krijg je een aantrekkelijk salaris met een uitgebreid pakket extralegale voordelen en een ruim aanbod aan opleidingen.

 

Contact: http://www.jobat.be/nl/jobdetail/jobsolicitation.aspx?jobid=1054738&utm_source=taxworld&utm_medium=jobs&utm_campaign=partner

 


80 keer bekeken
Favoriete tweets van TaxWorld