Login

Privacy statement & policy


Kluwer (Wolters Kluwer Belgium nv) respecteert uw privacy.

Uw gegevens gebruikt Kluwer (Wolters Kluwer Belgium nv) alleen om u op de hoogte te houden van onze uitgaven en activiteiten, zo optimaal mogelijk aangepast aan uw persoonlijke noden en interesses, om uw bestellingen af te handelen of toegang te geven tot bepaalde informatie. Checkt u graag wat er over uzelf in ons bestand zit? U kunt ons contacteren via 0800 94 571 of via Motstraat 30 B-2800 Mechelen of per mail.

Wolters Kluwer Belgium n.v. (WKB n.v.) draagt zorg voor de privacy van elke klant of bezoeker van haar websites. Al uw gegevens die u op onze corporate websites en/of productsites ingeeft, worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zij dienen om u een betere service te garanderen.

Als u in een invulformulier "Herken mij" aanvinkt, hoeft u deze gegevens bij een volgende informatie-aanvraag of bestelling niet meer in te vullen. Met het oog op gebruiksgemak wordt dat dan automatisch voor u gedaan.

Daarnaast worden uw persoonsgegevens door Wolters Kluwer Belgium n.v. in een bestand opgenomen, teneinde u te kunnen informeren over onze activiteiten. Overeenkomstig de wet van 08 12 1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kunt u uw gegevens opvragen en ze eventueel corrigeren.

Door uw persoonsgegevens te verstrekken geeft u WKB uitdrukkelijk de toestemming om ze te verwerken voor de hierboven vermelde doeleinden.
U kan op elk moment vragen om de gegevens uit het bestand te verwijderen. Tegen de verwerking van uw gegevens voor direct marketingdoeleinden kan u zich kosteloos verzetten.


9336 keer bekeken
Favoriete tweets van TaxWorld