Login

 

The fundamental class division in any society is not between rich and poor, or between farmers and city dwellers, but between taxpayers and tax consumers.
(David Boaz)

De algemene vergadering: wat u moet doen, wat er fout kan gaan en de gevolgen daarvan

 

Bij het voorbereiden en houden van een algemene vergadering komen heel wat verplichtingen kijken voor de vennootschap en haar bestuurders. Als die niet worden nageleefd, hangen daar diverse mogelijke sancties aan vast, bv. aansprakelijkheid van de bestuurders of administratieve boetes. Een kort overzicht van enkele verplichtingen.

Blader nu gratis door het nieuwe Tijdschrift voor Regionale Fiscaliteit

Kent u het nieuwe Tijdschrift voor Regionale Fiscaliteit al? U kan het eerste nummer van dit tijdschrift nu doorbladeren. Klik hier !

Het nieuwe tijdschrift covert de regionale fiscaliteit in de drie gewesten, en hierbij komen alle materies aan bod: inkomstenbelastingen, registratierechten, successierechten, MIGB en autonome gewestelijke belastingen, telkens met een praktische insteek en met aandacht voor optimalisatiemogelijkheden. Naast rechtsleerartikelen over actuele topics, biedt dit het Tijdschrift voor Regionale Fiscaliteit ook handige schema’s en wordt antwoord gegeven op praktijkvragen van lezers.

Volg TaxWorld op Twitter

TwitterVolg TaxWorld op Twitter via @TaxWorld_nl

In de kijker

Tijdschrift Regionale Fiscaliteit

Samenleven en fiscus

Succesvol starten met de venootschap

Nieuw op monKEY

monKEY_new monKEY.be is dé online databank voor tax & accountancy professionals. U vindt er snel een antwoord op al uw vragen over fiscaliteit, accountancy, audit en vennootschapsleven.

TaxWorld selecteert voor u de belangrijkste wijzigingen op monKEY.be:

Nog geen abonnement op monKEY.be ? Test gratis.

 header-small 

Complex. Warboel. Aardverschuiving. Zo wordt de personenbelasting en meer specifiek de woonfiscaliteit na de zesde staatshervorming genoemd. TaxWorld en de Kluwer-experts zorgen voor verduidelijking.

Lees verder