Login

 

Simplicity in modern taxation is a problem of basic architectural design. Present legislation is insufferably complicated and nearly unintelligible. If it is not simplified, half of the population may have to become tax lawyers and tax accountants.
(Henry C. Simons)

Succesvol starten met de vennootschap: interview met Philippe Turco

De start is een cruciale fase in het leven van een vennootschap. TaxWorld praat hierover met Philippe Turco, advocaat bij Vandendijk & Partners. Hij schreef een boek over het succesvol starten met de vennootschap. Hij heeft het in dit interview o.a. over het belang van de keuze van de vennootschapsvorm en geeft een belangrijke tip mee. Ook de rol van de boekhouder en accountant mag niet onderschat worden.

Volg ons op Facebook en Twitter

LogoVolg TaxWorld op Facebook.
TwitterVolg TaxWorld op Twitter via @TaxWorld_nl

Nieuw op monKEY

monKEY_new monKEY.be is dé online databank voor tax & accountancy professionals. U vindt er snel een antwoord op al uw vragen over fiscaliteit, accountancy, audit en vennootschapsleven.

TaxWorld selecteert voor u de belangrijkste wijzigingen op monKEY.be:

Nog geen abonnement op monKEY.be ? Test gratis.

 header-small 

Complex. Warboel. Aardverschuiving. Zo wordt de personenbelasting en meer specifiek de woonfiscaliteit na de zesde staatshervorming genoemd. TaxWorld en de Kluwer-experts zorgen voor verduidelijking.

Lees verder

In de kijker

Met de fiscus op restaurant

Zesde staatshervorming

Fiscale eindejaarsoptimalisatie voor vennootschappen

Favoriete tweets van TaxWorld