Login

 

Philosophy teaches a man that he can't take it with him; taxes teach him he can't leave it behind either.
(Mignon McLaughlin)

Bent u klaar voor de toekomst?

U hebt het de afgelopen maanden wel vaker gehoord: uw beroep is in volle verandering. Misschien hebt u hier oren naar en hebt u al kleine of minder kleine veranderingen in uw manier van werken aangebracht. Goed zo, we zijn blij dat te horen. Of u vindt dit maar onzin ? U heeft meer dan genoeg werk en ziet niet in waarom er ook maar iets moet veranderen ? We zetten de puntjes op de i en proberen u in een eerste artikel aan te tonen dat de evolutie onvermijdbaar is. Later praat TaxWorld ook nog met iemand gespecialiseerd in marketing voor vrije beroepen en gaan we dieper in op het verkoopsaspect van uw beroep. Want marketing en sales zullen nu eenmaal een deel van uw werk gaan uitmaken. We hopen dat u mee op de kar naar de toekomst springt.

Volg ons op Facebook en Twitter

LogoVolg TaxWorld op Facebook.
TwitterVolg TaxWorld op Twitter via @TaxWorld_nl

Nieuw op monKEY

monkey  monKEY.be is dé online kennislounge voor tax & Accountancy professionals. U vindt er snel een antwoord op al uw vragen over fiscaliteit, accountancy, audit en vennootschapsleven.

TaxWorld selecteert voor u de belangrijkste wijzigingen op monKEY.be:

 

Nog geen abonnement op monKEY ? Test gratis.

 header-small 

Complex. Warboel. Aardverschuiving. Zo wordt de personenbelasting en meer specifiek de woonfiscaliteit na de zesde staatshervorming genoemd. TaxWorld en de Kluwer-experts zorgen voor verduidelijking.

Lees verder
Favoriete tweets van TaxWorld