Login

 

I have long said, “I never met a tax cut I didn't like” -- though I would go on to say that I like some better than others.
(Milton Friedman)

Uitgeteld: zeven opmerkelijke fiscale cijfers uitgelicht

 

Wat hebben de getallen 0,412, 5/3, 5, 10, 60, 110 en 745 met elkaar gemeen? Het zijn helaas niet de winnende cijfers van de lotto. Het zijn ook geen profetische cijfers die iets over de toekomst voorspellen. Wel hebben ze allen een fiscale betekenis. Maar welke? We duiken er meteen in…

Zoek de faut! Test uw PB-kennis en maak kans op een boekenpakket

Wat klopt er niet aan deze beweringen? We zetten tien regels uit de personenbelasting op een rijtje. U moet op zoek naar de ‘faut’? Wat is er niet (meer) juist voor aanslagjaar 2015. Zoek en verbeter, zodat de uitspraak weer klopt.

 

Heeft u een perfecte score, dan maakt u kans op een boekenpakket van Wolters Kluwer (bestaande uit Hoe minder personenbelasting betalenSamenleven en fiscus en Zesde Staatshervorming - Aardverschuiving in de personenbelasting).

 

Naar de quiz

Volg TaxWorld op Twitter

TwitterVolg TaxWorld op Twitter via @TaxWorld_nl

In de kijker

Tijdschrift Regionale Fiscaliteit

Samenleven en fiscus

Succesvol starten met de venootschap

Nieuw op monKEY

monKEY_new monKEY.be is dé online databank voor tax & accountancy professionals. U vindt er snel een antwoord op al uw vragen over fiscaliteit, accountancy, audit en vennootschapsleven.

TaxWorld selecteert voor u de belangrijkste wijzigingen op monKEY.be:

Nog geen abonnement op monKEY.be ? Test gratis.

 header-small 

Complex. Warboel. Aardverschuiving. Zo wordt de personenbelasting en meer specifiek de woonfiscaliteit na de zesde staatshervorming genoemd. TaxWorld en de Kluwer-experts zorgen voor verduidelijking.

Lees verder
Favoriete tweets van TaxWorld